Poslední zářijový víkend jsme uspořádali tradiční CAMP na naší táborové základně v Újezdě. V pátek hned po příjezdu jsme neztráceli čas a děti si vyzkoušely, jak je složité „vyčistit“ tak velký prostor, jako je táborová základna. Sobotní dopoledne si každý vyzkoušel různé způsoby vaření. Pro některé běžná záležitost, někteří viděli například dřívkový vařič poprvé. Odpoledne se k nám přidali kamarádi z O.P.A.T PS Prácheň Horažďovice a společně jsme si zahráli airsoftové hry. Tím pro nás den neskončil. Večer po slavnostním nástupu jsme se už sami vydali na noční airsoftovou hru. Je to rozdíl hrát ve dne a v noci :D. V neděli nás navštívil instruktor AČR, se který dlouhodobě spolupracujeme. V minulosti to byla např. střelba z ostré zbraně, teď nám ukázal základy nejen bojové první pomoci, ale i té civilní. Všichni se už těší na další akci. Za měsíc nás čeká výlet za klukama do Horažďovic, abychom jim oplatili jejich návštěvu, ale pšššš, to je ještě tajné.

Náš oddíl se věnuje různým zajímavým činnostem. Nejen airsoftu, ale i outdooru, pobytu v přírodě, lanovým a dalším aktivitám. Čas si najdeme i na zábavné hry, prostě jsme bezva parta.

Jestli má nějaký kluk nebo holka ve věku 11-13 let zájem a chtěl by také zažít nějaký ten adrenalin, může se na nás přijít podívat, protože stále přibíráme nové členy do oddílu a i když někdo nemá potřebnou výbavu, tak to nevadí.

Fotky z campu naleznete ve fotogalerii.